Samen genieten bij Privé Sauna Rose Lima

Sauna & Wellness Den Bosch

Wilt u samen met uw partner een keer romantisch uit in Den Bosch? Kies dan voor een luxe verwenarrangement bij Rose Lima Beauty & Wellness. Op onze sfeervolle locatie kunt u samen uitgebreid ontspannen in een luxe privé sauna én heerlijk genieten van een tweepersoons bubbelbad.

Een minibar, handdoeken, badjassen, zeep en bodylotion, alles wat u nodig hebt is in de privé sauna aanwezig! Met een sfeervol muziekje of een film op de achtergrond wordt uw verblijf nog aangenamer. Als u onze privé sauna huurt, is het bovendien geen enkel probleem om uw eigen drank en etenswaren mee te nemen.

U wilt graag romantisch uit met uw partner? Voor € 100,00 hebt u onze Finse sauna voor 2,5 uur volledig tot uw beschikking.

Bij Rose Lima hebben we alles in huis om uw date succesvol te laten verlopen.


Romantisch uit en alle tijd voor elkaar

Vier samen uw huwelijksjubileum

Wanneer u samen iets te vieren hebt, uw ontmoetingsdatum of een huwelijksjubileum bijvoorbeeld, dan is een bezoek aan ons Wellness & Beautycenter in Den Bosch een uitstekend idee. Wat is er nu specialer dan samen met uw partner een weldadige ontspanningsmassage te ondergaan? Onze professionals laten de stress en andere klachten al snel verdwijnen.

Of misschien bent u weer eens aan een uitgebreide schoonheidsbehandeling toe? Daarvoor bent u Bij Rose Lima ook aan het juiste adres. Wilt u uw partner een uniek presentje geven? Bestel dan dit bijzondere cadeau voor uw partner en laat hem of haar verwennen met een lichaams- of schoonheidsbehandeling.

Een cadeaubon van Rosa Lima in Den Bosch is altijd een aangename verrassing voor zowel hem als haar.