Privésauna: relaxen zonder (on)bekenden!

Gepubliceerd op 13 maart 2019 om 23:09

Een wellness klinkt toch heerlijk? Een dagje niksen, genieten van de bubbels in de hottub, alles eruit zweten in de sauna en alle stress eruit laten masseren onder de vaardige handen van een masseur of masseuse. 

Toch houdt het idee van naakt lopen in het bijzijn van andere onbekenden (of nog erger: bekenden) veel mensen tegen. Gelukkig is het ook mogelijk om optimaal van een sauna te genieten zonder badkleding én zonder de blikken van onbekende mensen: in een privésauna!

Wat is een privésauna?

Privésauna's zijn eigenlijk niets meer en minder dan een sauna die je voor je privégezelschap afhuurt. De faciliteiten in een privésauna zijn vaak bijna net zo rijk aanwezig als bij een publieke sauna of wellnesscentra. Vaak is het bij een privésauna namelijk ook mogelijk om te genieten van het zwembad, de rustruimte, douches, hammam, infrarood sauna, droge sauna, verschillende soorten massages en andere beauty-behandelingen. Daarnaast zijn privésauna's vaak luxueus en kun je er ook loungen onder het genot van een hapje en drankje. Kortom, alle voorzieningen die een publieke sauna ook biedt, maar dan alleen voor jou en je partner, zus, vriendinnen enzovoorts.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.