RESERVEER NU: +31 6 27 14 62 87
Elke dag open van 09:00-00:00 uur

Voor liefhebbers van Sisha hebben wij hier mogelijkheid voor.
Graag doorgeven bij de sauna reservering.

Vis Spa

De Garra Rufa vis

De Garra Rufa vissen komen oorspronkelijk uit de thermale bronnen rondom de stad Kangal in Turkije. Sinds honderden jaren gebruikt de lokale bevolking de Garra Rufa vissen voor de behandeling van verschillende huidaandoeningen, zoals psoriasis, eczeem en eelt.

De Behandeling

De Garra Rufa bevatten een natuurlijk enzym genaamd Dithranol, dit enzym geven de vissen af aan onze huid waardoor dode huidcellen en eelt worden verminderd. Dit ingrediënt wordt ook gebruikt in cosmetische en dermatologische crème.

Schoonmaak

Het aquarium word continu gereinigd door een oogwaardige mechanische, chemische en door licht bijgestane filtratie. Dit zie je aan het heldere water en de activiteit van onze vissen.

Dinner Time

De Garra Rufa vissen eten de dode huidcellen niet op. De vissen worden dan ook één keer per dag gevoerd met speciale vitamines en mineralen om de vissen gezond en sterk te houden. Zo kunnen ze wel 5 tot 7 jaar oud worden.

Het Gevoel

Als je voeten in het water bungelen, zwemmen de vissen meteen naar je toe. Ze zuigen zich als het ware aan je huid vast en laten direct weer los. Hierbij geven ze het enzym af wat dode huidcellen en eelt oplost en zacht maakt. Veel mensen ervaren het gevoel als knabbelen of tintelingen. De watertemperatuur is ongeveer 30 graden en het werkt heerlijk ontspannend op je geest.

Wanneer niet

Eigenlijk is de FIsh Spa voor iedereen geschikt op enkele uitzonderingen na. Heb je wondjes? Dan plakken wij deze af met een waterdichte pleister. Mycosenagels (in de volksmond "schimmelnagels" genoemd), zwemmerseczeem en andere schimmelinfecties aan de voeten zijn besmettelijk, deze aandoening kunnen dan dus ook niet in de Fish Spa

Prijs is op aanvraag