RESERVEER NU: +31 6 27 14 62 87
Elke dag open van 09:00-00:00 uur

Voor liefhebbers van Sisha hebben wij hier mogelijkheid voor.
Graag doorgeven bij de sauna reservering.

Behandelingen

Welkom in onze beautysalon! Voor ons secuur samengestelde beautyprogramma hebben wij gekeken naar verzorgingsrituelen van over de hele wereld. Uit alles selecteerden wij het beste om je een verantwoorde en onvergetelijke ervaring te geven. Geniet van de innovatieve en effectieve behandelingen op basis van geavanceerde technieken en producten met natuurlijke ingrediënten. Het maken van een behandeling gaat op afspraak telefonisch via: 06-27146287

6

Wist je dat een massage je weerbaar en blij maakt? Het is bekend dat stress en vastzittende spieren de kans op vervelende aandoeningen vergroot. Als je jezelf regelmatig een ontspanningsmassage gunt, help je je lichaam in balans te houden en kun je beter omgaan met spanning en vermoeidheid.

photo2

De wimper extensions zijn te vergelijken met de extensions in je haar. Ze worden aan je eigen wimper haren vast gemaakt en zo verdeelt dat het natuurlijke wimpers lijken. Ik gebruik alleen extensions van ECHT haar om een zo natuurlijk mogeijk resultaat te krijgen!

photo3

Je voeten zorgen ervoor dat je kunt sporten, shoppen, reizen en werken. Hoe vaak stop jij ze daarbij in elegante, maar oncomfortabele schoenen? Extra aandacht hebben ze dus wel verdiend. Wij maken je voeten weer gezond en fit!

photo4

Acryl bestaat uit een poeder en vloeistof die doormiddel van een penseel gemengd worden, door eerst de vloeistof op te nemen met het penseel en dan in de poeder te dopen ontstaat er een balletje vloeibare acryl. Met dat balletje word de acryl nagel gevormd op een tip of sjabloon, acryl hard van zelf uit.Dat gaat best snel, in circa 1,5 minuut, maar het is pas na 24 tot 48 uur echt helemaal uitgehard.

photo5

Met deze uitgebreide, professionele handverzorging - met producten - worden je nagels gevijld, je nagelriemen verzorgd en krijgen je handen een fijne scrub en een massage met herstellend serum. Kies vervolgens uit het polijsten of lakken van je nagels en laat tot slot je handen verzorgen met een volle, vochtregulerende crème.

photo6

Met hair-extensions behoudt u heerlijk uw individuele "life-style". Als u gewend bent te dansen, te sporten, naar de sauna te gaan of zelfs diepzee duiken, dan vormen extensions geen enkele belemmering. Samengevat: u kunt uw hair-extensions beschouwen en behandelen alsof het uw eigen haar is. Uw eigen haar heeft verzorging nodig, evenals de hair-extensions.